Актрисата Порша де Роси, популярна с ролята си в сериала "Али Макбийл" и като половинка на водещата Елън Дедженерис има сериозни проблеми с наркотиците и алкохола.

Красивата блондинка от известно време се изолирала от света и все по-често посягала към чашката и забранените субстанции. Причината била проблеми във връзката с половинката й, която води суперуспешно токшоу.

Докато кариерата на Елън върви нагоре, Порша се чувствала зле и страдала от властния характер на любимата си. Близки до двойката подшушнали, че Порша прекарала месец май в клиника, за да лекува вредните си навици. Говори се, че преди актрисата да се реши на тази крачка, с Елън си вдигали шумни скандали, които стигали чак до ушите на съседите им.



Елън и Порша са една от най-популярните еднополови двойки в Щатите. Двете се възползваха от позволението гей двойки да сключват брак и се врекоха във вярност една на друга още през 2008 г.

"Елън обича да доминира. Тя винаги взима решенията, а Порша никога не се оплаква. Тя се почувства като затворник в собствения си дом. Започна да пие по чаша вино, стигна до бутилка на вечер, а после започна да излиза по четири пъти в седмицата", съобщава източник на сп. Touch.

Двойката ще опита да изцери проблемите си със семейна терапия, но е възможно да стигне до развод.