Остават броени дни до концерта на Scorpions, който ще се състои на 16 декември /понеделник/ в столичната зала Арена Армеец.

Събитието е обявено с начален час 20:00ч, а входовете на залата ще бъдат отворени около 18:30ч, съобщават организаторите от Loud Concerts.

Очаква се хиляди фенове на бандата да се запътят с автомобили към залата в делничния ден, за това освен парко-местата, с които разполага самата зала, организаторите са осигурили възможност да се паркира и на самия булевард /бул.”Асен Йорданов/ по време на концерта.

Интересът към събитието е огромен, а билетите за него са почти напълно изчерпани. Все още се намират последни бройки седящи места /от допълнително пуснатите в продажба тази седмица/, има и билети в сектор “правостоящи”.

В залата няма да се допуска внасянето на стъклени и други бутилки. Няма да се допуска и внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.



Преди и по време на концерта, в района пред залата ще се предлагат различни безалкохолни и други напитки, храна. Вътре в залата пък освен безалкохолни напитки, вода, чай и кафе, асортиментът ще се допълни от солети, вафли, шоколад и различни видове ядки.

Концертът на SCORPIONS в София на 16 декември /понеделник/ е част от актуалния им ROCK N' ROLL FOREVER TOUR. Това ще бъде първото гостуване на Рок легендите в най-голямата ни зала, а за хилядите си фенове тук музикантите обещаха грандиозно мултимедийно шоу с много хитове.

Самите те ще стъпят у нас ден преди събитието, а шоуто и им в България ще бъде последното в разписанието им, преди Коледните празници!

Билетите за концерта са с цена от 65лв до 100лв и се продават ексклузивно в мрежата на Eventim – магазини: Office 1 Superstore, Germanos, Пикадили, Техномаркет, бензиностанции OMV, На Тъмно и в Интернет на www.eventim.bg.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет на концерта /без право на седящо място/, като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и Декларация /за Закрила на деца на обществени места/. Лица до 18 годишна възраст ще влизат с билет и пълнолетен придружител /притежаващ билет/, който трябва да представи също попълнена Декларация.

Важна информация за достъп до специалните места за хората с инвалидни колички и техните придружители е, че те ще имат директен и лесен достъп до тези места, влизайки през вход С0.