В 03:46ч Луната преминава от знак Риби в Овен. Девиз: „Повече действия и по-малко думи!” Когато Луната преминава през този знак, тя внася емоционален порив, потребност от активни действия. Нашите инстинктивни реакции се ускоряват. В настроението ни има напор на чувства и нетърпение да действаме. Добро време да се преодолее страхът, безпокойството от правенето на нещо за първи път. Прекрасно време за обучение в бойни изкуства. Но правете го предпазливо, за да не получите някоя травма. Особено пазете очите и главата. Вместо да подходите към проблема отстрани, атакувайте го с главата напред. Бързите и кратки дела са за предпочитане пред дългата и скучна работа. Може да организирате парти. Овена дава непобедима енергия и вярата, че всичко е възможно. Но може да се появи вътрешно нетърпение, раздразнение, прибързаност и непредпазливост в действията, което да доведе до спорове и кавги. Не се препоръчва: никакви оперативни намеси в областта на очите и главата, визитата при стоматолога и фризьора да се отложат за друго време. Да се избягва приемането на голямо количество алкохол, силен чай и кафе. Най-добре да се заменят със сокове и чиста вода. Много внимателни бъдете на пътя в ролята независимо дали на пешеходец или шофьор.

Внимавайте при работа с остри предмети, взривни вещества и огън. От 14:46ч до 04:25ч през нощта Луната преминава на празен ход. Ако имате важни дела, постарайте се да ги свършите преди това. После може да почивате или да довършвате започнатото.

13-и лунен ден (до 16:06ч). Добре се усвоява нова информация, четете книги, позволяващи по-добре да разберете себе си и света. Могат да се появят стари проблеми. Отнесете се към тях спокойно, без да нервничите. С решаването на проблема, вие ще придобиете нови сили за нов живот. Денят ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото.

Здраве - Магически ден. В него се извършват процеси по подмладяване на организма. Употребявайте полезни средства, сега се усвояват великолепно. Енергията, кръвта, полезните вещества добре циркулират в организма. Уязвими са стомаха и панкреаса. Не е добре да гладувате и да постите.

14 лунен ден (след 16:06ч до 16:45ч на следващия ден) – Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове.Мистичните сили действат по-леко върху физическия свят. Добре е да се работи с информационното поле. Музиката действа особено благотворно върху състоянието на душата. При достатъчно тренировки може да се отвори третото око.

На битово равнище е добре да се започнат важни и дълговременни дела. Денят е добър за промяна на работата, за начало на пътуване, за хазартни игри. Не е подходящ за раздяла, за разводи, за съдебни дела. Не се препоръчва употребата на парфюми и други аромати. Може да обхване тъга и мъка някои хора. Тези, които ги изпитат, както и онези, които имат лоши мисли, сега е полезна за тях физическата работа.

Добре е да се очисти организма от шлаки и отрови с течности. Използвайте солени продукти, избягвайте сладки и горчиви. Болести започнали сега като правило отминават бързо. Психиката може да се претовари, честите смени в настроението могат да окажат влияние върху делата.

Сънища – В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.