Моделката Кристин Илиева е получила костна инфекция и заради нея отново е приета в истанбулската болница „Йедитепе“. Само преди седмица 20-годишното момиче се завърна у дома, но пак вдигна висока температура, която се оказала от костната инфекция, пише в. Телеграф.

В истанбулската болница Кристин ще бъде подложена на операция за овладяване на инфекцията. Още преди да възникне проблемът, бившата на рапъра Кристо стартира своята тежка възстановителна програма. Задължителна рехабилитация и ежедневна работа с физиотерапевт не бяха достатъчни на Илиева, която получи и допълнителни усложнения. Самата тя сподели, че на този етап от лечението й е изключително болезнено.

Десният й крак все още е с частична парализа. В същото време специалистът, който работи с нея, не желае да я пресира, защото съществува риск за крака й. от стабилизирането на нейното състояние зависят и предстоящите пластични операции, които трябва да започнат до месец.

Те отново ще бъдат извършени в Турция от професор Угур Бингол, част от екипа, който изправи моделката на крака. За интервенциите ще бъде използвана само кожа от крайниците и няма да се наложи да се реже тялото. Изпотрошената след катастрофа моделка Кристин пусна СНИМКА от болницата - краката й са в бинт, а тя... Поне две години ще са нужни на Кристин да се възстанови напълно. „ВЕче съм друг човек след катастрофата. Не ми трябваше да се преоткрия точно по този начин“, споделя моделката.

Тя разказа, че не би могла да се справи с този ад отново, тъй като плаче всеки път, щом види отражението си в инвалидна количка. Родителите й до последно й повтаряли да не тръгва, но обстоятелствата са променили плановете. „Вече знам какво е да си в позиция на нуждаещ се, затова искам на свой ред да помогна на другите. Аз ще се оправя, ще докажа, че мога и че има втори шанс, че човек не трябва да се предава и отказва никога. Още не знам какви каузи ще предприема, но знам, че със сигурност и аз ще дам от кръвта си за други хора“, казва Илиева.