Моделът Кристин Илиева се завърна в България след 33-дневен престой в Университетска болница “Йедитепе” в Истанбул. На 13 май 20-годишната красавица бе посрещната на летището от своето семейство, а заедно с тях и "168 часа" имаше възможността да я поздрави за връщането й у дома.
Кристин минава през истински кошмар след претърпяната автомобилна катастрофа през март, причинена от певицата Дивна. Тя обаче не иска да намесва името й, но признава, че след жестокия сблъсък била жестоко депресирана и често си мислела, че никога няма да се възстанови напълно.

В Турция тя преживява няколко операции, последната от които е на коляното и успява да избегне ампутацията на краката. „В момента имам частична парализа на крака. Занапред всичко зависи от мен, защото коляното ми е наредено перфектно, само му трябва месец да зарасне”, обяснява моделката пред „168 часа”. Тя не крие, че е получила лошо отношение в българската болница, където дори санитарката отказала да й помогне, затова избрала да се лекува в Турция. Там веднага започнали с операциите и сега Кристин се чувства по-добре. Все още пие обезболяващи и има жестоки кошмари, защото помни всичко от катастрофата.

"Аз съм много чувствителна и преживявам всичко много навътре. Постоянно имам кошмари, паникатаки. Мисля, спомням си, съжалявам... Истината е, че съм рухнала и понякога се чудя как продължавам да се държа.
Гледам се в огледалото и не мога да си позная лицето, толкова е измъчено, а аз не съм такава. Благодарна съм, че все пак не бе по-тежко, защото можеше да съм с два счупени крака и нямаше да го преживея. Определено животът ми се промени тотално. Оцених много хора и неща. Поставих си нови цели. Няма го този човек, който бе преди в мен - в добрия смисъл".