Фолк певицата Емилия за първи път разкрива факта, че след последната си раздяла с Коко Динев, тя е била категорична, че това ще е завинаги.

„Признавам, имахме немаловажни проблеми. Даже не мислих, че нещата някога ще се оправят. Бях много крайна в решенията си. Реших, че просто не мога да продължавам така и се отказвам. Но никога не казвай никога.“, разказва за драмата си с Коко Емилия пред сп. Story, пише bliasak.bg.

Припомняме, че певицата бе и на празненството по случай именния ден на бизнесмена, който Коко отпразнува заедно с близкия си приятел и също именник - фолк певеца Константин.

Коцето попя на уше на авера си, при това не сам, а в компанията на колегите си от "Пайнер" и останалите от Трио БИК - Илиян и Борис Дали. Емилия също се отчете с песни, с които поздрави мъжа си и Коцето.

Снощи пък певицата бе гост в ''Шоуто на Слави", където гост-водеща в новия проект на Слави "Лигата на необикновените" бе колежката й Ивана. Емилия отказа да даде категоричен отговор дали с Коко са заедно, като каза, че не иска да твърди сега едно, а след време да се окаже друго:

"От няколко месеца много се пазя, доколкото може да се пази личното пространство. Смятам, че това е много лично и всичко, което се случва в моя личен живот. Каквото и да кажа, може да има някакви промени... Ако трябва да съм сериозна, не искам да говоря за личния живот" - заяви певицата, пише signal.bg.

С изказването си певицата намекна, че са заедно, но явно Коко все още е в ''изпитателен срок".

Въпреки проблемите им, Еми призна, че в момента се чувства много щастлива и дори се плаши, защото след много хубаво, обикновено идвало и много лошо: "В момента със страх мога да го кажа - щастлива съм! Казват, че много хубаво не е на хубаво, дано при мен да не е така".