Плеймейтката Светлана Гущерова ще дари съпруга си- бизнесмена Християн Гущеров с втори наследник. От няколко седмици се спекулира с новината, че моделката отново е бременна, но тя нито потвърди, нито отрече слуховете.

Без да иска обаче сама се издаде, че е в очакване на втора рожба. Вече трета седмица тя и семейството й са се барикадирали в луксозен ВИП-комплекс на морето, като всеки ден гледаме интериора и екстериора му из инстаграм- сторитата на младата майка. На една от последните истории на Гущерова обаче лъсна истината. Отраженението на тялото й в огледалните прозорци на вилата, в която със съпруга й са отседнали, за части от секундата разкри наедрелия й корем.



От стоп кадрите личи, че Светлана вече е в напреднала бременност. По всяка вероятност вече се знае и пола на бебето, но родителите го пазят в тайна. Припомняме ви, че младото семейство вече има една дъщеря- Анелия Добромира, която е на година и половина.

От скоро Светлана се изявява и като бизнес дама, като пусна своя линия пижами. Въпреки бременността си моделката няма да спира бизнес начинанието, а ще го движи паралелно с ролята си на майка и домакиня.