Мария Илиева е първата обявена звезда в предстоящия сезон на уникалното шоу за преобразявания, което стартира на 25 февруари от 20:00ч. по NOVA. Изпълнителката на емблематичните за българската музика сцена парчета „Лунен сън“, „Нищо“, „Видимо доволни“ и други хитови заглавия ще се впусне в нови предизвикателства със старта на седмото издание нa „Като две капки вода“. По време на шоуто Мария Илиева ще влезе в поредица световноизвестни образи, които ще провокират и забавляват с уникално присъствие и характер.


„Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и позитивно шоу в българския ефир. "Като две капки вода" е голямо предизвикателство за всеки артист с утвърден стил и ще ми бъде много интересно да експериментирам извън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!“, споделя българската поп икона. В минал сезон на шоуто певицата обра овациите на публиката като специален гост с образа на своя колега Миро.


„Мария е изключително дисциплинирана и мотивирана. Очакваме изключително оригинални образи от нея и невероятна битка между артисти по време на лайфовете“, споделя екипът на продукцията, който издава, че новите 8 участника са бойци, готови да дадат най-доброто от себе си за публиката и журито на шоуто.