Брачното свидетелство на Джордж Клуни и Амал Аламудин се появи в медиите.

Документът официално потвърждава, че актьорът наистина е сложил край на дългогодишното си ергенство, с което упорито отказваше да се раздели.

Документът беше публикуван в същия ден, в който двамата младоженци се появиха на корицата на италианското издание на Vanity Fair. На свидетелството са изписани имената на младоженците, датите им раждане, градовете и държавите, в които са родени. Разбира се, публикувана е и датата, на която Джордж и Амал вече са станали законни съпрузи.



Цялата информация е на италиански език. Ден след като документът излезе на бял свят, стана ясно и къде двамата влюбени са решили да прекарат медения си месец. За разлика от четиридневните празненства за сватбата им във Венеция, където бяха преследвани от купища фенове и папараци, двамата съпрузи са решили да прекарат първите дни като законна двойка на усамотение.

Джордж и Амал са се отдали на релакс на частен остров на Сейшелите, където се стига единствено с хеликоптер. Мястото му е било препоръчано от близкия му приятел Брад Пит, който също предпочитал двамата с Анджелина да се усамотяват там. Островът се харесва и на принц Уилям и Катрин.