След като Ирен Кривошиева показа сина на Стефан Данаилов, сега се появява и негова дъщеря.

Името й е Александра, а майка й е актрисата от русенския театър Живка Пенева – пише „Уикенд”. Живка Пенева в телевизионно интервю направи разтърсващи разкрития за интимния си живот. Тя заяви, че дъщеря й е от баща, който е много известен в актьорската гилдия и, едва ли не, е сред най-популярните хора в страната.

„Голямата ми любов е мъжът, от когото имам дете. Ще дам един пример, за да разберете защо го крия. Скоро покрай изборите за президент дойде една актриса от Щатите, митарства и си изявява по всички телевизии. Показваше детето си и говореше колко близка иска да бъде с другото семейство.

Тези неща за мен са цинични, порочни и не правят чест. Аз ще кажа само, че съм обичала този човек, и то много. Когато се запознахме, той не беше на позиции. След тази връзка повече не срещнах такава любов” – разкри Живка Пенева, като с това намекна, че бащата на детето й е а препратката й към Ирен Кривошиева и сина й Владимир е повече от видна.

Живка Пенева става известна с участието си в култовата комедия „Оркестър без име”. Във филма тя играе ролята на смирена съпруга, която носи бира на съпруга си на плажа. В Пепи се влюбва героят на Павел Попандов, но аферата им така и не се развива.

Дъщерята на Живка от години живее в чужбина. Тя не се е появявала във фокуса на общественото внимание досега.