Усмихнатата Анджелина Джоли бе уловена да интимничи с нов мъж, докато бившият ѝ – Брад Пит, се опитва да преживее раздялата им на хиляди километри, научи Tialoto.

Актрисата в момента е в Камбоджа, където без притеснения се разхожда с господина, който по всяка вероятност е нещо повече от неин приятел.

Двамата са били забелязани да напускат луксозен хотел и да пазаруват в Siem Reap в компанията на близнаците на Анджи – Вивиан и Нокс. Мъжът дори е подарил златни гривни на нея и децата.

„Брад ще откачи като научи затова. , а тя ги разхожда по целия свят и дори позволява на някакъв мъж да им купува гривнички? Анджелина отчаяно иска да изпрати послание, че семейството ѝ е сплотено и не се нуждае от Брад“, разкри източник пред RadarOnline.

Носителката на „Оскар“ се надявала да запази новата си любов в тайна, но усмивката я издаде. Тя дори позволила на все още неизвестния мъж да седне с нея и децата им в една рикша, заяви очевидец.



Според продавачката в бижутерския магазин непознатият придружител на Джоли е купил 3 18-каратови златни гривни от нея на стойност 260 долара всяка. Те са били за актрисата и близнаците им.

Джоли е в Камбоджа покрай промотирането на филма си „First They Killed My Father“. Близки до брюнетката издадоха, че заснетият мъж не е бил от близкия кръг на звездата, когато тя е снимала филма в края на 2015 и началото на 2016 година.