Слуховете гласят, че в семейството на Джордж Клуни и Амал пламнал тежък скандал, разбушувал се от ревността на адвокатката.

"Амал откачи, когато новоизпечения й съпруг пропусна рождения й ден на 3 февруари, за да прекара времето със Скарлет Йохансон на снимките на филма "Аве, Цезар". Двамата играят там главните роли", твърди източник.

"Амал и Джордж имаха голям скандал. Тя пренебрегна всичките му звънения и съобщения и не разговаряше с него няколко дни. Амал предупреди Джордж, че няма да търпи такова неуважение", твърди същият информатор.

Амал много се дразни от кино красавици като Скарлет. Клуни не съумява да убеди любимата си, че между него и колегите от снимачната площадка са установени само приятелски отношения. Но за Амал това няма никакво значение, както и фактът че Йохансон е омъжена и има дъщеричка.



Според информатора Джордж имал шанс да поизглади вината си за "Свети Валентин", но допуснал гаф.

"Вместо да спретне първия Валентинов ден за двамата в качеството им на съпрузи и да се отдаде на романтична вечеря, Джордж поканил още петима приятели", разкри източникът.

"Това определено не бе онази романтична вечер, която Амал си представяше", обобщи събеседникът, който не изключва това да е последната капка за обидената жена, пише БГНЕС.