Никол Божинова носи детска чанта за 200 лв., ботуши за 500 лв. и пола за 150 лв. Най-успешната родна плеймейтка Николета Лозанова позлати дъщеря си!

Малката Никол Божинова е облечена в дизайнерски дрехи на дъщерята на "бийтълса" Пол Маккартни - Стела Маккартни, чиито колекции са едни от най-скъпите. Преди дни майка и дъщеря заминаха за Париж, където посветиха няколко дни на забавления и обиколки из "Дисниленд", преди старта на новата учебна година. По време на воаяжа си из френската столица гордата Николета засне щерка си, която вече умело копира известната си майка и е усвоила техниките за селфита, писа "България Днес".

На кадъра се вижда, че малката Никол е облечена от глава до пети в дрехите на Стела Маккартни от детската й колекция. Справка в официалния сайт на дизайнерката разкрива, че малката кръгла дамска чанта на рамото на Никол струва 113 долара, или около 200 лв., розовата пола е на цена около 150 лв., а най-скъпи се оказват каубойските ботуши, които са над 500 лв.

Така цялостната визия на ученичката струва повече от една минимална заплата у нас. Впечатление прави и телефонът, с който дъщерята на Валери Божинов се снима. Той е последен модел сгъваем телефон, който е от няколко седмици на пазара и струва над 2000 лв.