Вчерашният 15 септември провокира известните да се покажат като ученици. От архивните снимки обикновеният зрител едва ли ще ги познае, затова Hotnews.bg ги събра за вас. Иван Христов и Андрей Арнаудов показаха как са изглеждали в първи клас. Телевизионните продуценти са набори и са учили в един клас.

Първо в Шесто ОУ „Граф Игнатиев“, а след това в 22-о средно училище „Георги С. Раковски“. Двамата водещи споделиха своя снимка от първия учебен ден, като с характерния си хумор написаха „Можете ли да познаете къде сме ние на снимката? Жокер: Винаги сме били високи за възрастта си“.

Андреа Банда Банда също се показа в училищна униформа с приятелки и уточни: „ние сме от подгответо“. Мона Гочева също се върна 22 години назад. Първият учебен ден винаги е бил толкова вълнуващ за мен , дори и да са минали 22 години от моят първи училищен звънец. Сърцето ми се свива - когато се сетя за онези години. Обичах да ходя на училище - естествено не толкова заради самото учене
Заради приятелите, заради новите запознанства, заради любимите учители, заради междучасията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mona Gocheva (@monagocheff)


Спомням си, че си купувах сокче от 10стотинки и пирожка за 40 ст., и с това джобните за деня приключваха . Понякога вместо закуска , си купувах дъвки турбо и после стоях гладна цял ден . Беше супер!