Андреа, която внесе яснота за отношенията с Кобрата само преди дни, хвърли нова бомба в инстаграм, като се показа едва 15-годишна, видя Hotnews.bg. Тогава бъдещата певица няма и грам силикон в бюста, нито екстеншъни, а косата й е с естествения цвят. Феновете са категорични, че предишната Андреа е много по-красива и истинска, от сегашната тунинговата блондинка, която освен с разкрасителните процедури, прекалява и с фотошоп.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (andreabulgaria)

„Защо си направи всичките пластични операции?“, недоумяват те. Възхищението си от натуралната Андреа изказа първа Преслава, която пък си навлече много критика с ремонтирането на носа. Андреа стартира музикалната си кариера през пролетта на 2006 г., малко след като завърши Първа частна английска гимназия „Уилям Шекспир”.

За дългите години на сцената тя претърпя редица корекции по лицето и тялото си. Визията й днес няма общо с тази на 17-годишната Теодора Андреева, както е истинското име на фолкаджийката. Освен силикон, филъри, ботокс и перманентен грим, блондинката се сдоби и с 25-30 килограма над стройната си някога фигура, но с тях успява да се бори, макар и с променлив успех. Само преди няколко седмици тя отново наля силикон в бюста си в клиника в Истанбул.