Новата дуетна песен на Преслава и Борис Дали се очаква да бъде презентирана в ефира на телевизия "Планета" следващата седмица.

Видеоклипът, режисиран от Николай Скерлев, в момента се монтира, а заглавието на проекта все още не е окончателно избрано, сподели Борис Дали пред signal.bg.

"Снимахме в Балчик на голф игрището - много е хубаво, красиво, надявам се и клипът да стане хубав. Няма други участници във видеото освен нас двамата. В момента правят клипа да изглежда по-приказен. Песента е бърза, но пък има една романтика, чувства...Клипът е съобразен с това нещо" - разказва певецът и обяснява:

"Още не знаем как ще се казва песента, не сме утвърдили. Текстописецът го е кръстил парчето "Плюс безкрай", но пък може би ще бъде "Правено е с друг". Има една фраза: "Обичам те от нула до плюс безкрай"... Такива готини думи е сложил Росен Димитров".

Борис Дали не крие, че новото дуетно парче ще предизвика вниманието на феновете и ще спечели симпатиите им. За себе си признава:

"На мен лично много ми харесва песента. Аз успявам да преценя на какво ниво е и на мен много ми харесва. Мисля, че ще има успех, ще се хареса на хората".