Правнучката на Одри Хепбърн Ема Ферер е била поканена от творческия директор на "Lanvin" Албер Елбаз да участва в модното му ревю по време на Седмицата на модата в Париж.

Правнучката на британската филмова и театрална актриса ще представи пролетно-лятната колекция на марката. 20-годишната Ема, която учи в Художествената академия във Флоренция, е била лично помолена от творческия директор на "Lanvin".

В интервю пред "Ню Йорк Пост" Ферер сподели, че е доста нервна от дебюта си на модния подиум. За нея да живееш във Флоренция е невероятно, но животът в Ню Йорк е сбъдната мечта, пише БГНЕС.



Този месец Ема за първи път влезе в света на модата, като се появи на корицата на септемврийския брой на списание "Харпърс базар" във фотосесия, заснета от Майкъл Авдън, внук на прочутия фотограф Ричард Авдън, който направи Одри своя муза.

"Бих искала да мисля, че баба щеше да се гордее с мен и от други неща, които съм постигнала. Бях добра ученичка. Завърших като отличничката на класа. Сега бих искала да се превърна в жена като нея, да имам нейната сила, състрадание, елегантност и доброта", споделя красавицата.