Звезди и обикновени хора от различни професии, мечтаещи за слава, ще се съберат в нов риалити формат, който не е правен досега в България, но има лиценз и вече е купен.

Играчите пак ще са в къща и най-вероятно ще се ползва тази в Нови хан. Но вместо да стоят и да пушат, вдигайки си скандали и плетейки интриги, те ще излизат навън с различни задачи.

Задачите ще са сред природата. Участниците ще са разделени на два отбора и докато едните са в Къщата, другите ще правят туристически преходи, стрелби с лъкове, ще спят на палатки, ще мъкнат със себе си всичкия си багаж и ще бъдат поставяни пред различни препятствия. И двата отбора ще трябва да се напънат да решават сложни загадки, да участват в разследвания и непрекъснато да се състезават. В даден момент местата им ще бъдат разменени.

Ще бъдат подложени на изпитание физическата им форма, психическата издържливост, различните таланти, че дори и ината им. Няма да липсват неизбежните интриги, влюбвания и разлюбвания, борба за хляб, удари под кръста и стремеж към победата, издадоха от ТВ7. Всички участници ще получат щедри хонорари, независимо от това кога ще отпаднат, а един от тях ще вземе голяма финансова награда.

Цялата тази бъркотия ще започне в края на март или средата на април и ще бъде продуцирана от Нико Тупарев. Планирано е да продължи няколко месеца, за да съвпадне краят й с изборите. Така зрителите ще бъдат приковани в ТВ 7 и ще бъдат облъчвани предизборно с всякакви речи и реклами. В момента телевизията прибира и примамва с по-високи заплати професионалисти с рейтингови предавания от Нова тв и от БТВ. Амбицията на Бареков, който е директор на телевизията е да я направи най-гледана и съответно най-финансирана. В момента тя е получила солидна финансова инжекция и вече е привлякла Иван и Андрей, Любен Дилов син, Валентина Войкова и Лиляна Боянова, пише skandalno.net.