Истински празник на българската музика сътвориха звездите на телевизия “Планета” и хилядната публика в най-голямата родна зала “Арена Армеец”.

Поводът бе 15-тия рожден ден на телевизия “Планета”, а спектакълът продължи точно 3 часа и половина.

Близо 30 бяха звездите на музикална компания “Пайнер”, които се изявиха на сцената и зарадваха с песните си феновете, дошли от цялата страна да празнуват с любимата си телевизия.

Както всяка година, гости на шоуто имаше и от чужбина – от Гърция и Кипър на сцената, а от Бразилия, Германия, Австрия, Турция и Великобритания – сред публиката.



“Благодаря на всички участници в концерта, които с професионализма си за пореден път доказаха защо хората ги наричат Любимите изпълнители на България, защо всички ги харесват и обичат, заяви след шоуто мениджърът на телевизия “Планета” – д-р Хари Янакиев. – Благодаря за сърцатото присъствие и на всички в публиката, на това море от хора, изпълнено с емоции, радостни погледи и приповдигнато настроение, на хилядите хора в зала “Арена Армеец”, без които празникът на телевизия “Планета” нямаше да бъде така вълнуващ и истински.”

Спектакълът “15 години телевизия “Планета” бе заснет изключително професионално и в следващите дни предстои да бъде монтиран и подготвен за телевизионно излъчване. Неговата премиера в програмата на телевизиите “Планета HD” и “Планета” ще бъде в началото на Новогодишната нощ.