Броени дни след като заяви в национален ефир, че бившата му изгора - актрисата Елен Колева, е мъртва за него, бизнесменът Александър Найденов се появи пребит от бой, с насинено око и куцащ в столичен ресторант, видяха топпапараците на "България Днес".

Майонезата, както е известен в светските среди Найденов, се показа здраво бушониран в лицето и едва ходещ в компанията на новото си младо гадже - сървайвърката Ралица Кирилова.

"Елен Колева сигурно му е пратила мутри да го сплашат", пошегуваха се първоначално разпозналите го клиенти на пицарията, където босът бе отишъл да вечеря. "Той не спря да го плюе това момиче. Където и да го поканят, все я обижда. Била ку*ва, лъжкиня, сребролюбка, какво ли не избълва по неин адрес", възмутиха се някои от другите посетители в известното столично заведение за хранене. Освен пораженията по 57-годишния шеф на "Олинеза" видимо пострадала от въргала е и 23-години по-младата от него сървайвърка. *Майонезата и новото му гадже Ралица бяха заловени да вечерят в столичен ресторант За разлика от възлюбения си Ралица обаче се е отървала само с няколко драскотини. За хората на съседните маси все пак остана загадка как е възможно заможният бизнесмен да стане жертва на побой, след като почти винаги е придружен от поне двама-трима охранители. В последното си интервю Сашо Майонезата заяви, че е против насилието и опроверга слуховете и обвиненията срещу него, че е заплашвал с убийство и заливане с киселина бившата си Елен Колева и допълни, че се опитва да забрави за нея и да я остави в миналото си. "Тя за мен е мъртва и погребана. Не искам дори да си спомням за нея." Бизнесменът сподели, че не обръща никакво внимание за слуховете, които се носят по негов адрес, нито за отношенията му с актрисата. Макар да не е обявил публично, от няколко месеца Олинезата намира утеха от края на бурната си връзка с Елен в екзотичната Ралица, с която се запознали на светско парти.
*Бизнесменът накуцваше след боя Клюките твърдят, че Найденов бил моментално привлечен от естественото поведение и прямота на брюнетката и само няколко седмици по-късно вече бил предложил на Кирилова да заема мястото на Колева и да се пренесе да живее при него. *Ралица Кирилова Приятели и приближени на богаташа смятат, че той не е влюбен в смуглата красавица и не изключват факта някой ден с Елен Колева пак да се съберат. За връзките си с по-млади жени майонезеният бос винаги е казвал, че не е от типа "цветарка". "Мога да си позволя да имам всяка жена, с малки изключения, но не съм го правил, не ми е приоритет, не ми е в ценностната система." *Елен и Александър
Найденов има две деца от първата си съпруга, с която бракът му продължава 22 години, и твърди, че и до ден днешен за него тя е безценен приятел.