Як бой e отнесъл Бойко Кръстанов в Пловдив.

Младият актьор и цялата му компания е нашамарена в кръчма под тепетата, където се черпели след премиерата на обновения спектакъл „Възвишение“ на възстановената след пожар сцена на Драматичния театър, пише HotArena. Най-много вреди, и то по лицето, има Кръстанов, но звездата от „Стъклен дом“ и „Под прикритие“ се е разминал само със синини и не се е наложило да прибегне поне в Пловдив до медицински услуги.

Младият актьор е една от звездите в спектакъла по нашумелия роман на Милен Русков, а драматизацията е на Александър Секулов и Иван Добчев, който е и режисьор на „Възвишение“. Историята проследява съдбата на Гичо и Асенчо - малко бунтовници, малко разбойници - в авантюрите им с четата на Димитър Общи преди и след обира на арабаконашката хазна. За ролята си на Гичо Бойко Кръстанов получи награда „Аскеер 2014“ за изгряваща звезда. Постановката, в който участва и Асен Блатечки, в ролята на Димитър Общи, обра овациите на пловдивската публика, а най-бурно в събота вечерта бе аплодиран Кръстанов.



Щастливият актьор решил да полее успеха с приятели, които го придружавали в Пловдив. Бойко обаче в един момент сгазил лука, като според очевидци се изживявал като секс символ и започнал да се задява с девойка от местна компания в заведението. Мадамата явно не поддала и това вбесило Кръстанов.

По всяка вероятност известният и от киното софиянец е казал нещо, което ядосало мъжката част около момичето. Пловдивчаните наскачали и се заформило яко меле в което повече или по-малко са бушонирани доста от придружаващите Бойко Кръстанов.