Актьорът Мариан Вълев мистериозно изчезнал и от няколко дни близките му го търсят безуспешно.

Дори и най-близките приятели на актьора не са наясно с точното му местонахождение, но всички са на едно мнение - че за момента е най-добре да го оставят на мира, пише ''Всеки ден'', цитира lifestyle.bg. За последно Вълев се показа в предаването "Стани богат" в понеделник, но записът е правен преди 18 дни.

"Изведнъж се изпари. Имахме уговорка да се видим, но на следващия ден телефонът му бе изключен. Исках да му пиша във фейсбук, но профилът му бе изтрит, пълна мистерия!", разказа пред "Всеки ден" известен актьор.

Той питал и свои колеги за Вълев, но всеки вдигал учуден рамене. Според запознати Куката е изчезнал мистериозно веднага след заснемането на финала на третия сезон на "Под прикритие".

На актьора му писнало да го преследват фенове и репортери и чисто и просто е решил да се покрие от всички, точно както направи героят му в хитовото криминале на БНТ.

Плъзнаха обаче и слухове, че е бил пребит след пиянско меле и лекува травмите си. Някои дори се кълнат, че са го виждали в "Пирогов".

По всяка вероятност Мариан Вълев ще се появи за финалното парти за сезона на сериала, което е предвидено за неделя.

Там ще присъстват и другите звезди от екипа, включително тези, които намериха смъртта си в последните епизоди Здравко Косъма (Александър Сано) и адвокатката на Джаро, Боряна Василева (Койна Русева).