Люба Кулезич излиза на екран тази сутрин и ще води предаването си въпреки нападението над нея вчера. Това обявиха колегиите й от предаването по Нова телевизия "Събуди се".

Припомняме, че неизвестен мъж в анцуг е нападнал тв журналистката на столичния бул. "Борис III" към 18 ч снощи. Бабаитът се приближил, блъснал я и й нанесъл няколко удара.

Кулезич опитала да се защити и извикала. Случайни минувачи станали свидетели на сцената, а биячът побързал да избяга.

Нападението е станало близо до културния дом в столичния кв. "Красно село", потвърдиха снощи от МВР. Журналистката сама отишла до "Пирогов". Там спешно били пратени и служители на столичното Шесто РПУ, на които е възложено да разследват случая. Направен е оглед. Кулезич още не е разпитана, тъй като първо трябва да бъде прегледана, казаха към 21 ч от полицията.

МВР търси очевидци, които могат да дадат описание на нападателя. Според първоначалната информация мъжът бил як и с тъмни дрехи.

Направена е снимка на главата на журналистка заради следи от удари - одрасквания, охлузвания и кръвонасядания, съобщиха от "Пирогов". Кулезич се оплаквала от болка в дясното око, което било засегнато от удара и зачервено. Лекарите препоръчали контролен преглед.