„Обратният“ Кристиян Стойков, нашумял от участието си в реалити шоуто „Биг Брадър”, в което обяви, че е имал интимна връзка с футболиста Валери Божинов, е бил жестоко пребит от трима маскирани и въоръжени с боксове биячи.

Зловещият инцидент с 23-годишния хомосексуалист се е състоял преди около месец в плевенския квартал „Сторгозия”. Тогава Кристиян е бил причакан пред местна пицария от трима здравеняци с качулки, които му нанесли жесток побой. След кървавата вендета Кристиян бил със счупена ръка, с избити 2 зъба и с охлузвания и синини по цялото тяло, пише „Уикенд“.



Въпреки жестокото посегателство обаче пострадалият хомосексуалист не е подал оплакване в полицията и категорично е отказал да остане за лечение в плевенска болница. „Кристиян подозира, че побоят над него е дело на футболни хулигани, симпатизиращи на „Левски”. В деня, в който са го пребили, е имало откриване на фен клуб на „сините” в Плевен, на което са присъствали активисти от хулиганската фракция „София Запад”, пише Blife.bg

По всяка вероятност те са го пребили, за да отмъстят за поруганата чест на Валери Божинов”, коментират познати на младежа с ляв уклон. Кристиян Стойков придоби скандална популярност преди година, когато при влизането си в реалито шоуто „Биг Брадър” оповести, че е спал с известни българи, като най-голямото му завоевание бил Валери Божинов. Геят от Плевен определи футболиста като „палав в леглото”.

Последва гневна реакция от страна на Божинов и закана на нападателят да съди продуцентите на реалити шоуто и Нова телевизия заради зле скалъпената хомосексуална афера. Впоследствие Кристиян призна, че си е измислил авантюрата с Божинов, за да си осигури участие в реалити формата по Нова тв. Още тогава запалянковци на „Левски”, където играеше Валери Божинов, се заканиха, че ще се саморазправят с Кристиян Стойков. Хомосексуалистът се покри задълго в село Жернов, където живее с родителите си. В крайна сметка обаче ултрасите успяха да докопат менте любовникът на Божинов и да раздадат правосъдие.