Валери Божинов е бил пребит в Пловдив.

Бившият национал на България преживял истински кошмар в родния град на доскорошната си съпруга – Николета Лозанова.

В нощта на петък срещу събота, Божинов е отнесъл здрав кютек от алкохолизирана компания, разкри “Топспорт”. Таксиджии от стоянката пред “Водна палата” сигнализираха, че около 4:00 часа сутринта, в Пловдив всички дежурни от полицията са окупирали пространството между булевард “Цар Борис III-Oбединител” и булевард “Марица”. Това е станало, след като е получен сигнал, че младеж лежи безжизнен в храстите край река Марица, не далеч от “Водна палата”, пишат от dnes-24.com

Органите на реда пратили първо патрулка, която е установила, че мъжът в несвяст е Валери Божинов. Веднага на място пристигнали подкрепения, които блокирали движението и стартирали масов фейс-контрол в трите нощни заведения.

Първоначално източниците споделят: “Божинов е бил пребит в популярното “Планета Пайнер”, където охраняват “ДАИКС” и “ГЕЛЕВ”. Оказва се, че Валери е ял пердах в съседното “Милионерите”.

Шефът на “ДАИКС”- Георги Фърцов, беше достатъчно вежлив, за да разпореди доклад от служителите си какво се е случило в събота сутринта в района. “Малко ударихте на камък, но все пак трябва да черпите като медия. Знам, че информацията е от огромно значение за вас. Това с Валери не е станало на територията, която охраняваме, а в съседното “Милионерите”, заяви Фърцов пред “Топспорт”.

Все още не е ясно какви са причините, за да се стигне до побоя над Божинов. От пловдивската полиция казаха, че ще отговорят само след писмено запитване. Безработният футболист Божинов към момента е неоткриваем.