Според една известна поп фолк песен "След цветовете идва ред и на мъжете"...

За щастие всички изпълнителки, които ще ви покажем с променен цвят на косата, с изключение на Ивена, не са сменили мъжете си и нямат никакво намерение да го правят. Просто промяната в имиджа е нещо много важно и разнообразието е необходимо за да се поддържа интереса на публиката.

Една от първите фолк звезди, които смениха цвета на косата си беше талисманът на телевизия "Планета" - Камелия. Златната рибка избра да замени буйните руси коси с огнено червени. За радост на едни и за не толкова голяма на други фолк дивата направи промяната само за малко.



Пресен пример само от преди няколко месеца за същата краткотрайна промяна е Емануела, която от наситено черна брюнетка реши да стане блондинка. Певицата получи множетво комплименти за новата си визия, но като че ли тя самата не се чувстваше добре в новата си кожа. Месец след промяната Емануела се върна към черния цвят, които също безспорно й отива.

Малко преди дуетната половинка на Крум да направи драстичната промяна друга нейна колежка реши да й покаже как се прави. Ивена замени огненочервените си къдрици с русия цвят. Червеният цвят се беше превърнал в емблема на изпълнителката на "АРА мюзик". Новата й визия тотално преобрази излъчването й, но не я направи по-малко харесвана.

Крачка към русото направи и една от най-популярните певици в момента - Галена. Изпълнителката на "Чупката" започна с леки светли кичури в косата си, за да е по-интересна и различна на лятното турне "Планета Дерби", но последно време я виждаме изцяло променена. Косата й е ту къдрава, ту права, но вече в един нюанс на русата гама.



Най-пресен пример от началото на миналата седмица е ангелският глас на "Пайнер" - Емилия. В ранните години на творчеството й сме виждали красавицата с различни цветове на косата. Но последнте години тя трайно остана руса. От преди няколко дни обаче Емилия премина в отбора на брюнетките. Фолк певицата е оставила няколко руси кичура, за да не е прекалено драстична промяната, но цялостно косата й е кестенява. Тя обещава да изненада феновете си с новата си визия във видеото към песента "Аларма", която е дебютното парче на женското трио във фолка - Малина, Емилия и Галена

Източник: Blife.bg