Луна е била едно от възможните лица за кметския стол в София. Това разкри самата изпълнителка в едно от последните си интервюта. Изпълнителката сподели, че я навивали да се опита да спечели изборите за столичен градоначалник, но тя отказала.

"Имах възможност, предлагаха ми да се кандидатирам за кмет на столицата, но това не ми е стремеж. Искам да обединявам хората и мисля, че го правя с музиката си. В интерес на истината не гласувах, няма за кой. Ако някога гласувам, това ще е за мен самата", заяви още изпълнителката.

Певицата разкри още, че откакто обяви на майтап, че ще става президент във „ВИП Брадър”, редовно я питат кога ще стане държавен глава. Хората по улицата дори се обръщали към нея с „госпожо президент” заради което тя дори си мисли да си смени името.

"Това започна на шега, а сега е съвсем реално. Хората по улицата се обръщат към мен на президент. Питат ме кога ще се кандидатирам, а истината е, че аз не знам какво да правя. Нямам такива намерения, но този псевдоним вече стана част от мен, мисля дали да не си сменя и личната карта", казва още изпълнителката, цитирана от „България днес”.