Галин даде откровено интервю пред в-к „Шоу“. В него отговаря на няколко любопитни въпроса, сред които бе и този – дали е свикнал с подливането на вода и хейтърските коментари.

На това запитване той отвърна, че преди се е връзвал, а сега дори не се интересува какво разпространява жълтата преса по негов адрес. Не се вълнува и за коментарите. Отсича, че повечето неща, които се носят като слухове за него и се изписват в мрежата, не са верни.

Колкото до изваяното тяло, което демонстрира в клипа си към песента му „MeGusta“, фолкпевецът е категоричен, че такова телосложение не може да се поддържа целогодишно. „Хората, които се занимават с фитнес, много добре знаят, че няма как целогодишно да си толкова изчистен и с преса. Може и да има такива хора, но специално при мен става с много труд. Специално за клипа 2-3 месеца преди това бях изключил от менюто си всякакви въглехидрати. Хранех се със салати и месо. Имаше период, в който толкова много ми липсваха въглехидратите, че на една бензиностанция ми прилоша и усетих как пребледнявам, изби ми пот“, разказа певецът. Добавя, че винаги е мускулест, но през зимата, например, организмът си има нужда от мазнинки.

Галин разкри, че вече се е нанесъл в чисто новия си апартамент, в който призна, че живее сам, тъй като на тези години му е рано за семейство и деца.

Едно от най-неприличните предложения, които фолкпевецът е получавал, се е случило преди няколко години, когато тъкмо започнал да има участия. Станало е в клуб – собственикът на заведението е предложил на музиканта да прави тройка с него и жена му. „Той беше на около 40, а жена му на 23 г. Каза ми, че момичето много ме харесвало и искало да й направи такъв подарък. На мен ми е малко странно да влизам в такива взаимоотношения“, категоричен е Галин.

А на въпроса дали би понесъл да има половинка, която е също толкова популярна и желана като самия него, Галин сподели: „Имал съм такава половинка и съм се радвал на популярността й, която в един момент стана доста голяма. Не ми е проблем това. За мен е важно, когато застанем очи в очи, да няма превземки, излишно надуване на балона и отношението към мен да е хубаво“.

Източник: HotArena