Венета Харизанова заприлича на лелка

Някогашният сексимвол Венета Харизанова, която уж беше българската Моника Белучи заприлича на лелка.

Нито овалът на лицето й позволява прическа тип "бухал", нито червените устни са подходящи за иначе консервативния й тоалет.

Лещи, букли, 5 кила фон дьо тен в тон 5 пъти по светъл от кожата й... Няма ли време за посещение при стилист?

Ромина Андонова не ни лишава от присъствието си

"Мис България 2010" Ромина Андонова признава, че вече предпочита да гледа модния подиум отстрани. И въпреки това не ни лишава от изявите си на сцена, ходейки по всевъзможни партита.

Префърцунена и сякаш вечно нацупена трябва по-скоро да се захване с образованието си, което изостави заради "ангажиментите" на Мис.

Бихме я посъветвали да си намери и ново гадже, тъй като Дарко Тасевски е прекалено обикновено момче, дори по-обикновено и от нея. Това може и да е от прическата му в стил "селски дъб". Ако измисли нещо по-подходящо може и да го похвалим.

Мистър София се оказа травестит

Кандидатите за "Мистър София" бяха пълни с анаболии, а в главата - няма никой. Питаме се това ли е София и това ли са нейните лица?

Едно единствено момче беше с нормално стегнато и прилично тяло, избраха го и то се оказа, че било травестит. Не бихме му споменали името, за да не му правим реклама, но със сигурност не сме впечатлени от поредния конкурс.