На 25 април от 19 часа ще бъде посветен Иван Янков и неговия проект – Broken Thoughts – Прекъснати мисли.

Това е последния проект на композитора и пианиста Иван Янков , който се опитва да обедини изящната поезия на Данте, Тассо, Пол Верлен, Дора Габе и други поети с изкуството на съвременния джаз – един вокален цикъл от 10 песни обединени от характерния стил на автора, прекарал половината от живота си в Скандинавия.

Албумът „ПРЕКЪСНАТИ МИСЛИ „ ще бъде представен по автентичен начин: джаз певиците Весела Делчева (позната като изпълнителка на главната роля в актуалния мюзикъл „ЗОРО”), Ивелина Цонева и Марина Драгомирецка ще пеят заедно с оригиналния звук от диска, на който звучи перфектния щрайх на „Софийски солисти „,невероятния ритъм на Стоян Янкулов – Стунджи, както и суингиращия бас на Димитър Карамфилов. Пианото звучи в ръцете на автора. Всичко това на фона на една феерия от визуално изкуство на велики майстори пресъздадено на екраните в Студио 5 с помощта на мултимедия.

Иван Янков – пиано
Весела Делчева, Ивелина Цонева и Марина Драгомирецка – вокали
Стоян Янкулов – Стунджи – барабани
Димитър Карамфилов – бас

Билети – 10 лв. онлайн www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, www.ticketplus.bg, както и в Студио 5 преди началото на събитието