С нескрито удоволствие Ви каним на премиерата на „Гръцко кафе” - един блестящ, ловко извезан роман, който казва нещата в прав текст – смислено, вкусно, безпощадно!

Димитър Шумналиев ще представи авторката – журналистката Катерина Хапсали, която все по-често определя себе си просто като „човек на думите”. Три прекрасни български актриси - Биляна Петринска, Стефания Колева и Мариана Жикич, ще ни потопят в дебрите на тази съкровена изповед, която приканва към размисъл, но и към разговор – за нашата обреченост да сме СВЪРЗАНИ. А издателство „Колибри” с удоволствие ще сподели ролята на домакин на събитието с клуб „Карусел” в столицата. Водещ на събитието: Светлозар Желев.

По думите на Шумналиев, „Гръцко кафе” директно влиза в балканската литературна съкровищница. Сплитайки автобиографично и фикционално, историческо и интимно, този разказ дръзко разтваря пластовете на времето и се вглежда в разломите му, спотаили първични сили, древни сблъсъци и стереотипи.

Да поседнем на „гръцко кафе” в столичния клуб „Карусел” на ул. „Георги С. Раковски” 108 на 28 януари в 19:00 часа! Очакваме Ви!