Софи Маринова обяви за предаването „Папараци”, че най-сетне вдига сватба с любимия си Гринго. Венчавката ще бъде в края на март, а кумовете ще са Преслава и бащата на детето й Павел. Двете изпълнителки са не само творчески тандем в лекия жанр, но и добри приятелки, като Преси дори написа преди години в личния си профил в социалните мрежи, че „Софи Маринова е най-голямата”.

Ромската перла призна, че отдавна планирала сватбата с любимия си и дори се надява да стане майка на общото им дете. След като Гринго се оказа в затвора заради изнудване, Софка не го изостави, а продължи да ходи на свиждане и изчака гаджето си да излезе на свобода.

„Претърпях една операция и трябваше да се пазя, но сега всичко е наред и дай Боже да си имаме бебенце тая година“, сподели в ефир мечтата си отново да е майка.
За пръв път Софи проговори и какво й е било, когато Гринго е бил в ареста. „Не ми беше лесно. Чувах разни неща, непрекъснато ходех сама по участия, всеки ми говореше нещо, изнервях се и си го изкарвах на него. Абе всяка жена си е малко змия“, през смях заяви маринова. В предаването тя сподели и че когато за пръв път са я пуснали да види гринго, двамата са плакали дълго време. „Имаше стъкло и телефон. И двамата плачем, никой не вдига телефона да говори. После гринго ми каза да се успокоя и да вдигна слушалката. Ама пак не си говорехме много, Просто стояхме и си се глкедахме така“, спомня си още от неприятния период на раздяла Софи.