В понеделник Ви предлагаме нова доза красота и стил с Преслава и новите й модни превъплъщения за известна българска марка.

Както вече ви съобщихме певицата позира отново във фотосесия за моден бранд, като представя актуалните за сезона тенденции.

Почитателите на звездата вече се насладиха на първата част от кадрите, заснети от топ фотографа Костадин Кръстев - Коко, а днес ви представяме още ексклузивни снимки. Преслава впечатлява със своята елегантност и излъчване, а екипът, работил по визиите й отново е вложил много творчески ентусиазъм и хъс, за да представи най-доброто на аудиторията, пише planeta.tv.

Съвсем закономерно певицата бе номинирана за приза “БГ Модна икона 2015” от Академията за мода, защото през цялата година тя се отличаваше с безупречна визия и оригинален стайлинг.

Певицата продължава да е част от звездните съквартиранти във Vip Brother, а още утре почитателите й могат да я чуят и видят на живо, на сцената на Булстрад Арена в Русе, където 9 от водещите имена на “Пайнер” ще се включат в голям концерт.