Финалът на шоуто „Като две капки вода” и тази година е нагласено и скандалите са ежедневие на участниците още от старта на формата.

Първите караници избухнали, след като се заговори, че Преслава е сигурният победител в започналия преди няколко дни риалити формат, пише вестник "Ретро".

Според останалите звезди изпълнителката е поставила условие пред продуцентите, че ще приеме поканата им, ако триумфира като имитатор №1. Както е известно, Преслава участва и във „ВИП Брадър“ през есента, но там нямаше как да спечели, тъй като предварително бе уговорено да напусне преждевременно шоуто. Шефът й Митко Пайнера настоя златната му кокошка да не се бори за голяма награда, тъй като шоуто съвпадна с предизборната кампания за местния вот, а тя бе поръчана от някои партии за концертите им из страната.

Сега Преслава уж била уговорила победата си с продуцента на „Като две капки вода” Магърдич Халваджиян. Както вече стана ясно, от предаването са предложили рекорден хонорар на певицата – 120 000 лв., който обаче не е достатъчен, за да може звездата да се лиши от нощните участия за периода, в който ще участва в шоуто. Затова и слуховете, че ще спечели, всъщност съвсем не отговаряли на истината.

„Пълна лъжа е, че тя е сигурният победител. Всъщност тя няма дори да изкара предаването до края, а ще отсъства поне няколко пъти и затова и няма как да е победител. Уговорила се е да прави роли само когато няма други по-важни ангажименти. Победата не й е важна и тя няма да стане №1”, категорични са от екипа на предаването.

Според други слухове Преслава щяла да прибере двеста и петдесет хиляди лева, защото е доста скъпо платена и взима високи хонорари за участията си по кръчмите. Този слух също ожесточил участниците и предизвикал големи скандали, тъй като останалите се съгласили да правят сеира в ефир за пет пъти по-малко пари.

Преслава със сигурност ще бъде ракета носител за продуцентите в новия сезон, но определено се затрудни в ролята на Фреди Меркюри в последния епизод. Фънки я скъса от критика и вдигна за нея най-ниската оценка, но в крайна сметка добричлийката успя да се намърда в златната среда на първия лайв.