Сегашната изкусителка Преслава е имала доста трудности в отношенията си с момчетата.

За това призна самата тя преди известно време и допълни, че проблемите идвали поради леко завишеното й тегло, което предизвиквало юнаците да се подиграват с нея, вместо да я прегръщат и целуват.

Когато била ученичка в гимназията, Преси тежала с цели двадесет килограма повече отколкото е в момента и понякога съучениците я наричали „бодливото таралежче”.

*Преслава като малка

Във всеки случай тя не се чувствала твърде добре от това название, въпреки че осъзнавала, че това не е истинска обида, а само приятелска шега.

Най-много я боляло, когато всичките й приятелки се изпонатръшкали с едни или други момчета, а тя трябвало да стои сама на масата, защото нямало кой да й обърне внимание. След дискотека всичките й дружки се хвалели коя с кого е спала, а Преса мълчала смирено, защото нямало какво да каже.

Това продължило до студентските й години, когато се влюбила силно в свой познат. В негово име започнала да спазва строга диета и окрилена от мечти достигнала до сегашните си форми. Работата съвсем се оправила, когато стартирала музикалната си кариера.

Продуцентите не само платили за цяла поредица от хирургични намеси, ами прикрепили към нея и опитен диетолог, който непрекъснато да й дава акъл какво и кога да яде.

И така, Преслава от грозното патенце се превърнала в див лебед, по който бълнуват стотици български мъже, пише skandalno.net.