Фолкзвездата Преслава е заплашена от анорексия, след като се подложи на жестока диета за отслабване. Нейни приятели твърдят, че вече приличала на закачалка и ако не вземе спешни мерки, най-вероятно ще се наложи да постъпи в болница за продължително лечение.

Слухове за влошеното здравословно състояние на примата тръгнаха още след нова година. Тогава пайнерката отрече, като каза пред медиите, че просто е изтощена от твърде много участия.

Рязкото отслабване, предизвикано от диетата, повлияло изключително негативно на Преслава, която доскоро се хвалеше с перфектни форми. Освен че напоследък била силно отпаднала и изнервена, за най-голямо съжаление на мъжете, бюстът й също се смалил и поувиснал въпреки силикона.

Нейни колежки злорадо припомниха, че доскоро чернокосата красавица се хвалеше с 90 сантиметрова обиколка, на която завиждаха много от тях, пише skandalno.net.

Фолкаджийката от дълго време не си позволявала да яде мазнини, защото се страхувала, че ако напълнее нямало да изглежда както подобава на истинска звезда. Поради тази причина, тя била готова да жертва личното си удоволствие от хубавата храна и да гладува по два дни, ако се наложи.

Неизвестни диетолози пък дали акъл на певицата да пие повече ракия, защото твърдият алкохол горял мазнините и притъпявал усещането за глад. С това се обясняват и зачестилите напоследък прояви на звездата, в които тя показва все по – весело настроение пред хората.

Лекари разкриха, че анорексията се развива на психическа основа. Заболяването е най-типично за млади и хубави жени, които неистово се страхуват от надебеляване.