Скандали тресат журито във втория сезон на „Гласът на България“. Стартът на сезона беше вчера, но от седмици се говори, че шоуто вече се тресе от кавги между треньорите.

В центъра на поредния скандал е фолк певицата Преслава. Изпълнителката бе набедена от публиката в студиото, че лансира свои протежета и не гледа обективно качествата на кандидатите.

Изпълнителката дори пробутала свой приятел напред в състезанието за сметка на много по-талантлив младеж. Засега Преслава не е коментирала слуховете по свой адрес, но е факт, че феновете й са й ужасно сърдити. Според тях певицата лансира приятели, а не истински таланти.

Самата певица даде да се разбере, че ще бъде доста строг треньор. Въпреки това според присъстващи, тя е отрязала няколко доста талантливи участници, защото изразили негативно мнение за поп фолка.

Според запознати, певицата има основен конкурент в лицето на Вики Терзийска. Между двете прехвърчали доста искри, като Миро едва успявал да ги удържи да не се скарат открито.

От друга страна Данчо Караджов открито симпатизирал на едрогърдата добричлийка. Която успяла моментално да го спечели, пишат от „Всеки ден“, цитира hotarena.net.