Двете най-хитови певици у нас – Преслава и Андреа, са вдигнали мизата си с по 2 хилядарки около тазгодишните балове.

Абитуриенти випуск 2011 се оплакаха, че топ певиците искали почти непосилни за изплащане хонорари, което си е направо одиране на кожи по време на криза.

Въпреки високите тарифи Преслава имала точно 4 участия на 24 май, като ще започне да весели родните абитуриенти още от 1 часа на обяд. За 80 минути репертоар изпълнителката на „Как ти стои” иска 7 хилядарки.

„Стандартният хонорар на Преслава е 5 бона, сега ли няма да се възползва от търсенето. Празник е, всеки се бърка в джоба, за да му отпусне края. Допълнително празнуващите зрелостници ще дават щедри бакшиши, защото в този ден са фрашкани с пари от родители и роднини” – коментират запознати със ситуацията в бранша, пишат от kliuki.bg.

Справка във фирма „Пайнер” показва, че Андреа е ангажирана за цели 16 участия между 20 и 26 май. Груби сметки показват, че кълчотенето й пред зрелостници ще инкасира в касата на димитровградската чалга гигант близо 100 хил. лв.

Други певици, които се радват на внимание от страна на заведенията по време на абитуриентските балове, са Галена, Райна, Коцето и Анелия.