Преслава чака първото си дете, а редица снимки свидетелстват за това факт.

В последно време Преси е качила няколко килограма върху фигурата си, която доскоро приличаше на скелет. Сега тя е загладила косъм и е наляла бедра и дупе, пише ХотАрена. Това доведе до твърдението, че тя най-накрая е избягала от клопката на анорексията и е тръгнала по пътя на здравословното надебеляване, с което буквално да си спаси живота. Истината обаче е друга - Преслава наедрява, защото е бременна, твърдят от сайта.

От снимки на нейни участия издайнически личи издутото коремче на певицата, което досега винаги е било плоско. Съмняваме се толкова бързо тлъстинките да са й се лепнали. А и коремът й е приятно окръглен, което е издайник за растящо в него бебе.



Наскоро Преси проплака, че май ще си остане стара мома. Това нейно изказване е поредната заблуда на противника, зад която явно се крие сериозна връзка, която върви към естественото си продължение - създаване на наследник. Вероятно е бебето да е от Гъмов, но надали.

Най-сочната клюка в светските среди твърди, че Преслава има страстна връзка с бизнесмена Недко Сланината, който се слави като един от най-заможните в страната. Поне няма за какво да се притесняваме - детето ще бъде гледано като принц или принцеса.