Преди дни стана ясно, че Преслава работи по трети дует с Борис Дали.

Междувременно обаче успя да направи още една песен, която обаче ще бъде представена след дуета.

Една от любимките на попфолк почитателите Преслава иглежда с идването на есента доста се е активизирала. След като колегата й Борис Дали призна, че двамата работят по трета обща песен, сега самата Преслава издаде, че веднага след нейното представяне ще зарадва почитателите си и с друг свои проект.

Новото й парче носи закачливото заглавие "Ти да видиш" и бе записано тази седмица. За него се довери на екипа, който създаде хита й "Лудата дойде" - на композитора Николай Пашев и текстописката Лора Димитрова, писа "Нов фолк".

Кога точно ще е премиерата на мелодията, все още не е ясно, защото тя трябва да изчака пускането на дуета с Борис Дали. Видеото към него пък щело да бъде заснето тези дни. Очаква се да се завърти в телевизионния ефир до края на септември.

Освен това гласовитата певица имала и още една готова песен. Тя е на румънския хитмейкър Кости и е втората негова, която някогашната Петя решава да изпълни, писа megalife.bg. Първато парче с него бе "Как ти стои", която даде и име на последния й албум.