След като пи чай с британската кралица, Преслава продължи срещите си със световно известни личности, пише Woman.bg. За няколко дни фолкдивата бе в Лондон, откъдето публикува кадри всеки ден. Поводът за пътуването ѝ е участие, но тя определено е намерила време и за разходки из английската столица. Преди два дни певицата сподели кадър как позира до Нейно Величество в музея на Мадам Тюсо с думите: "После да не кажете, че не съм пила чай с кралицата".

И макар да е очевидно, че това е восъчна фигура на кралица Елизабет Втора, явно феновете на Преслава са били екзалтирани от снимката. Или поне така може да се твърди от думите, които написа певицата към следващата си публикация в Инстаграм. “Madame Tussauds “ - музей с восъчни фигури в Лондон! Умишлено го пояснявам, понеже във фейсбук мисля, че нямам по коментирана и харесвана снимка от тази с восъчната фигура на Елизабет ||.

Два дни не ми стигнаха да чета “колоритни” коментари. " Това написа тя към следващите снимки от разходката си в музея, като виждаме че се е снимала до куп знаменитости, включително Анджелина Джоли, Скалата, Ким Кардашиян и Риана