8 април е датата на едно музикално събитие, което българите в Германия дълго ще помнят.

"Карл Бенц Арена" в Щутгарт ще бъде домакин на първия съвместен концерт на две от най-големите звезди на музикална компания “Пайнер” – Анелия и Преслава.

В дните, когато отбелязваме Лазаровден и Цветница, двете дами ще подарят много цветно и позитивно настроение на всички гости.

Публиката ще се наслади на много красота – като започнем от визията на Анелия и Преслава и стигнем до въздействащите им гласове, които докосват сърцето на всеки ценител на музиката.

В празничната програма ще присъстват най-обичаните песни от репертоара на изпълнителките, както и най-новите заглавия в дискографията им.

Българският фолклор също ще има запазено място в концерта, а със сигурност на сцената ще прозвучи и дуета на двете диви – “Няма да съм друга”. Песента се появи през 2013 година и бе една от най-успешните колаборации в поп фолк жанра през последните години.

Феновете заслужено превърнаха “Няма да съм друга” в хит, а към момента видеоклипът е преглеждан от над 7 милиона абонати на портала за видеосподеляне YouTube.