Една от най-обсъжданите светски двойки - Преслава и Бирмата, май пак са се събрали.

Фолкаджийката се е смилила над безкрайните молби на младока и е решила да го прибере отново, твърдят нейни колежки, пише ''Всеки ден''. Добричлийката преживяваше много по-лесно от него раздялата им.

Чалга дивата и Георги Станоев се изпокараха и скъсаха след една от поредните им пиянски оргии, която обаче завърши с изключително грозна сцена. Пред очите на десетки посетители в нощен клуб в Слънчев бряг Преси и Жоро се сбиха, размениха си няколко зверски шамара, а певицата дори счупи чaша в главата на любимия. Последва светкавична раздяла, която се отрази много добре на Преслава. Тя заряза убийствените диети и строги хранителни режими, които я докараха до анорексия. Започна да се грижи за себе си и да изглежда отново като човек.

Бирмата обаче трудно преживявал раздялата. Той заливал телефона на бившата си изгора със стотици съобщения, обаждал й се всеки ден. Дори майка му Лидия, която никога не е харесвала Преслава, се съгласила да я потърси и да я моли да се върне при синчето й.

*Бирмата с майка си

„Беше изключително съсипан, просто не беше на себе си. Започна да се налива като смок и да води унищожителен живот", коментираха запознати.

След като видяла какво е положението, Преслава решила да бъде благородна и да даде втори шанс на немирния Жоро. Така двамата отново са заедно, въпреки че Преси била категорична, че тепърва подлага Станоев на изпитателен срок. Той обаче имал други амбиции и планове. Този път бил твърдо решен да предложи брак на Преслава и да я склони да минат под венчило, за да парафира връзката си с нея и да направи законна своя жена.