Преди няколко дни фолк певиците Преслава и Деси Слава имаха общо участие, по време на което сериозно са се изгаврили с Алисия.

Двете бивши на Георги Станоев - Бирмата са се съюзили срещу Алисия, която в момента е новата му креватна играчка. Говори се дори, че отношенията им ще минат на следващ етап – брак и деца, пише hotarena.net.

Според свидетели, двете певици са направили няколко жлъчни подмятания по адрес на Алисия и Бирмата, след което са изпълнили „Хабиби“ на Азис, като са я посветили на новата гореща двойка. Както е известно в песента се пее "Спиш ли добре".



Преслава явно още не може да се отърси от любовта си към Бирмата. Двамата имаха много силна и драматична връзка. Събираха се и се разделяха, като накрая не стана ясно кой на кого би шута.

Немирният милионерски син Бирмата е апетитна хапка, която успя да „налапа“ й Деси Слава. В началото чалга дивата отричаше да има взимане-даване с Жоро, но след време в интервю призна: „Да, срещаме се с Бирмата“.

Тяхната любов не просъществува дълго, но пък Деси Слава лудна по Бирмата и дори му посвети песен, в която изля сърцето си.

Източник сн.: Всеки ден, Уикенд