Зимата е облякла бяла премяна и привлича със своя неустоим чар всички, подвластни на снежните предизвикателства. Звездите на телевизия “Планета” не правят изключение и използват всеки удобен момент за релакс сред природата. Джена все по-често избира белите писти на нашите зимни курорти. Миналата седмица тя си открадна няколко дни на Боровец и в компанията на своя съпруг се отдаде на зареждащата сила на природата.

Самата певица направи съпричастни и своите последователи в социалната мрежа със снимки от пистата, придружени от един много позитивен пост:

“Слънчевата енергия зарежда много телата ни. Невероятно е да помечтаем с любимите хора до нас.”

Преслава също е сред заклетите почитатели на планината и не пропуска случай да я посети, независимо от сезона. Изпълнителката на “Не се изтриваш” публикува снимка от Банско този уикенд. За Преслава “бягството сред природата” е едно идеално начало на работната седмица.

Лазар също е от изпълнителите, които обичат да пътуват, както в България, така и по света. Този уикенд той също постна снимка от последното си зимно приключение на Витоша, която си остава любимо място за разходка винаги, пише planeta.tv