Най-обичаната и най-мразената изпълнителки на попфолка се събраха. Всеобщата любимка Преслава и колежката й Емануела се появиха публично заедно в столичен търговски център, демонстрирайки изключително близки отношения една с друга тези дни.

Двете фолк певици, които през последните месеци са неразделни, показаха, че са си близки не само пред камерите и фотоапаратите. През един от почивните си дни наскоро брюнетките бяха засечени заедно на кафе и обиколка из столичните бутици.

След като успяха да изненадат мнозина минувачи с приятелските си отношения брюнетките, решиха да вдигнат адреналина и да се позабавляват. За целта обаче не се втурнаха към първия чалга клуб, а на кино.

Папараци успяха да снимат Преслава и Емануела по време на 4D прожекция, която според присъстващите не е за хора със слаби сърца. Певиците видимо се забавляваха по време на филма, който изгледаха с огромен интерес, пише kliuki.bg.

Въпреки последните слухове около техните персони, нито Преслава, нито Емануела изглеждаха притеснени. Нещо повече — синеокото изкушение на поп фолка изглеждаше в прекрасно настроение и забележително вталена.

Очевидно Емануела е успяла да си върне перфектното тяло, предвид критиките, които понесе това лято. За сметка на това гласовитата й колежка изглежда леко напълняла. Дали в крайна сметка няма наистина да се окаже верен слухът, че Преси чака бебе?