Феновете на жанра отдавна очакват дует между Преслава и Галена.

Още в началото, когато талантливите изпълнителки бяха забелязани с първите си песни, се разбра, че двете са добри приятелки.

Преслава бързо нашумя с хитовете си и се превърна в любимка на публиката, а по-късно и Галена бе споходена от голямата слава. По една или друга причина обаче, въпреки желанието им, до дуетна песен не се стигна.

Наскоро в интервю за радио "Сигнал плюс", в един и същи ден, Преслава и Галена отговориха на въпроса ще направят ли дует. Ето какво каза Галена в предаването "Това, което искаш" по радио "Сигнал плюс":

"Винаги съм искала да пея с Преслава. Обсъждали сме го двете. Не мога да кажа в момента кога ще е, тъй като илиза триото /б.а. с Малина и Емилия/, но е една несбъдната мечта - да направя песен с Преслава, не го отричам".

Няколко часа по-късно Преслава също отговори на въпроса за евентуален дует с Галена:

"Искам да похваля Галена. Много стабилна е. Много хубаво разсъждава. Тя предложи да направим нещо заедно, но да бъде след триото, защото тя има сборни проекти в момента. Аз тогава й казах: "Галче, аз съм сигурна, че всички отдавна са очаквали това нещо от нас". С кеф казвам, че ще го направя. Ще бъде много готино. Като цяло си пасваме много и като харизма, и като всичко. Ние сме работили навремето заедно, знаем какво можем и двете като се съберем" - сподели Преслава в "Открит микрофон" но радио "Сигнал плюс".

"Като говорихме с Галена я попитах, защо досега не е изявила желание, а е работила с други колеги. Тя ми каза: "Винаги съм искала да направя дует с теб, но винаги съм се притеснявала да не кажат хората (защото тогава са били моите години, когато аз съм била силна), ето сега покрай Преслава гледа да се завърти и т.н. Тя вече си има тежестта, вече си има любовта на хората, но ми хареса това, което каза. Тя не е човек, който иска по всякакъв начин да се възползва. Напротив, тя има някакви страхове, от които иска да се предпази" - обясни още Преслава и допълни:

"Аз съм сигурна, че когато и да бяхме направили дует, никой нищо нямаше да каже, защото още от началото тя си е супер чаровна и хората я обичат".

По думите на певиците може да съдим, че е дошло времето за съвместна тяхна песен и е въпрос на точно намерен сюжет и мелодия, за да изпеят очаквания и от публиката, и от тях самите дует. Остава да им пожелаем късметът да е с тях!

Източник: Signal.bg