Преди няколко седмици двете чалга звезди Преслава и Гале­на си дойдоха от Дубай. Бяха в Обединените арабски емирства, за да направят клип към дуетното си парче „Хайде, откажи ме“.

Оказа се, че изкусителните момичета са били доста неподгот­вени за арабската държава. Всъщност, по-скоро не са искали да се съобразят с порядките по тези места, свързани с облеклото най-вече.

В Дубай Преслава и Га­лена се движели с къси роклички, а бедрата им предизвиквали “сърцетуп” на “загорелите” араби. Местните оставали поразени, след като от краката, поглеждали нагоре, откъдето деколтетата на фолк изпълнителките ги поразявали.

Говори се, че още със слизането си от самолета, двете полуголи красавици били оплюти с думи като „шармута“ и “харам”. В първия случай думата означава уличници, прости­тутки, а във втория – грешници, пишат от kliuki.bg.

Доводите на красавиците, за да не се съобразяват с местните порядки в Дубай, била адската жега. Недоумявали как в близо 50 градусова жега жените ходят забулени с черни фереджета. Освен това с дръзкото си облекло Преслава и Галена привличали ококо­рените погледи на всички араби. Така те били истински звезди, макар да ги наричали проститутки.

Ако не на друго място, то поне за заснетия клип „Хайде, отка­жи ме“ се облекли благоприлично и както подобава за местните.