Слуховете, че Преслава и актьорът Станимир Гъмов се оказват не слухове, а самата истина. Появи се ексклузивно доказателство за това - чат между певицата и Гъмов във Фейсбук. Наша проверка показа, че чатът е истински.

Явно един от разговорите започва рано сутринта, след участие на Преслава.

Гъмов пожелава добро утро на любимата си и я пита още ли е дискотеката. Извинява се, че не е отишъл на участието й, тъй като бил много уморен. Преслава му отговаря, че иска вече да го гушне.

Двамата се търсят постоянно и се информират кой какво прави.

В друг чат Преслава обяснява, че е на репетиции, а Гъмов й пише, че му липсва. Чатът е много мил. Гъмов нарича Преслава маймунче и бебе и често пише „Обичам те“. Явно двамата си липсват, защото се търсят постоянно. Преслава го кани на участията си.



Впечатление прави и една подробност в разговора, която подсказва, че двамата вероятно живеят заедно.

„В хладилника има ягоди, ако ти се ядат“, пише Преси.

Тези мили разговори са поредното доказателство, че между Преслава и Гъмов нещата се сериозни и двамата имат връзка.

Дори излезе информация, че Преслава и Гъмов ще се женят на рождения ден на певицата на 26 юни и никой от двамата не опроверга това. Според запознати Преслава е получила годежен пръстен и предложение за брак, което е приела веднага.

Почти на всяко участие на Преслава Гъмов е с нея, носи и цветя и чака да приключи с ангажиментите си, след което винаги си тръгват заедно. И това ако не е любов...

Източник: hotarena.net