Преслава и Станимир Гъмов най-вероятно ще заживеят заедно веднага след като приключи участието им в шоуто„ВИП Брадър". Това е заявил самият актьор пред слисаните съквартиранти, пише „Всеки ден".

Двамата влюбени са луди един по друг и от два месеца се носят на крилете на любовта, а останалите випове им се радват. От старта на риалитито в средата на септември до сега Гъмов и добричлийката не спират да флиртуват под покрива на „ВИП Брадър".

В последно време те са си все по-близки, спят в едно легло, а „Гъмчето й" я буди сутрин с целувка. От екипа на шоуто издават, че по цял ден двамата са неразделни и постоянно си гукат и гушкат. Чувствата им като че ли се „отпушиха" след мисията мюзикъл „Гъмео и Пресиета", където певицата и Станимир се целунаха.

След това двамата започнаха да спят заедно в едно легло. Кукленият актьор се настани в това на брюнетката под претекст, че Люси му пречи да спи с хъркането си. Тя не възрази и дори позволи на актьора да я прегърне, а на сутринта призна на Светлана, че почти не е спала, защото през цялото време главата ѝ била обзета от всякакви мисли.



Миналата седмица на живо в студиото на шоуто гостуваше Антония Петрова, която е сред коментаторите на риалитито. В разговор между фолк певицата и миската Тоца отвори дума за разликите в социално отношение между двамата влюбени, изпълнителката показа, че е мислила за връзка с актьора, и заяви, че е имала приятел, когото е издържала.



„За мен самата не е ясно, разбираш ли? Адски много го харесвам. Не е игра за мен. Много ме забавлява. Като характер също ми харесва. Може би заради него влязох отново", разкри с огромна усмивка Преслава. Тя се върна в Къщата като гост звезда две седмици след като сама пожела да я напусне и именно актьорът е причината за завръщането й във ВИП къщата.



Междувременно плъзнаха упорити слухове, че Преслава и Гъмов симулират любов срещу допълнително даден хонорар от продуцентите на „ВИП Брадър". Твърди се, че от Нова са им доплатили по 25 000 лева отгоре, за да разиграят любовния цирк и така да качат рейтинга на шоуто. Наш източник обаче твърди, че това не е съвсем така и между тях наистина има страст. Именно заради пламналата искра продуцентите са настояли да върнат Преслава в предаването. Най-потресен от новото гадже на певицата бил дългогодишният й любим Жоро Бирмата, който открито се заканвал да потърси отговорност и от двамата след излизането им от Къщата.